onsdag 1 december 2010

It's a Tacky dance

Det har varit en lång höst. Och nu är det en jävligt kall höst. Två saker har hänt under hösten. 1, Tacky PR och Poison Race VM 2010. 2. Tacky har upptäckt Zumban.

Äntligen har även DN uppmärksammat denna underbara träningsform som avnjutes av såväl glada som lyckliga människor som är alltifrån jättevältränade till bara vältränade. Och det funkar också, man ser jättedum ut när man håller på.

Det enda problemet är att Tacky, trots taktkänsla av den högre skolan, inte lyckats bli trött eller få bättre kondis. Eller för den delen gå ner i vikt. Troligtvis är det så att man måste klistra på ett likadant leende som de i filmen har för att det ska bli jobbigt. För att svänga på höfterna med ett sådant leende är inte avslappnat, det ska gudarna vet.



Det är framförallt fascinerande hur mycket de har förlorat i vikt de som är med i videon. Frågan är hur det gått till? Det kanske är så att de faktiskt provat Zumba och inte bara diggat filmen? Fy, vedervärdiga tanke. Så långt skulle inte ens Tacky sträcka sig. Nej, vi plockar fram Chuck Norris total gym och kör istället. En metod som garanterat funkar för att få bort julmaten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar