fredag 30 april 2010

Tidigare Valborg, glömda minnen och ett varv vi helst vill glömma

Förra året bedrev Tacky spaning under nuvarande högtid för att konstatera att det verkar helt normalt för 16 åringar att stå och spy mot en stolpe vid Kaserntorget när klockan närmar sig 23. I de krokarna är vi många som har svårt att minnas vad vi gjort. Dock har det blivit betydligt bättre sedan Dojan försvann. Var det någon på de närliggande krogarna som skrattade åt försöket att komma in när alkoholhalten i blodet närmade sig taket kunde man alltid gå till Dojan. En vänskaplig klapp på axeln, 200 spänn i inträde, 40 spänn i garderob och umgänge med otaliga personer i liknande tillstånd från stadens kranskommuner i säkert 15 minuter innan stängning garanterade en oförglömlig kväll. Om man nu hade kommit ihåg det hela.

Det kanske är en anledning till att de inte finns kvar i och för sig.

-------------------------------

Denna Valborg ägnade sig Tacky, tillsammans med inhyrda konsulter från giffelbranschen, åt att reka sträckningen inför årets upplaga av The Pink Poodle Tacky Run! Det som oroade mest var bristen av pudlar längs med banan. Vi såg bara en mördarvovve av nåt slag, två hårt hållna vanliga hundar och en Kaukasisk ovtjarka. Det märkliga var att brödkonsulten stöp i backen av skräck vid åsynen av de vanliga hundarna. Så kan vi inte ha det. Tacky förordar därför ett totalförbud mot alla andra hundar som inte är rosa pudlar!

-------------------------------

Apropå löpgrejen 22 maj filas det ordentligt på lämpliga löparkläder på Tackys huvudkontor. Två av deltagarna förordar Kjartans pudeldräkt. Resterande deltagare från Tacky koncernen har tydligen som mål att ta sig i mål och vägrar. Vi får se hur det slutar. Vi räknar med att publicera klädseln på nätet för åskådning i god tid innan loppet!

-------------------------------

Nu har regnet visst slutat. Time to get Tacky!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar